Translate

Comerţul cu amănuntul a crescut | Se fac înscrieri pentru învăţământul militar | Cadouri de la CAS pentru pacienţii din Spitalul de Pediatrie Piteşti | Expertiză la Medicină Legală | Cămin cultural de milioane la Popeşti | Simona Brătulescu: 'Niciunde în Rezoluția de la Alba Iulia nu se vorbește despre regiuni autonome' | Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Cum a fost marcată la Mioveni | Subvenţii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează în muncă șomeri | PROIECTUL „INTRA IN JOC, CASTIGA-TI SANATATEA!” A AJUNS LA FAZA FINALELOR | Târgul de Crăciun din Mioveni îşi deschide porţile pe 6 decembrie | Mioveni: Mâine sună din nou sirenele | Mii de argeşeni, fără energie electrică! | Noua catedrală arhiepiscopală de la Curtea de Argeş va fi sfinţită vineri | Moş Nicolae preia... Grădina de Vară din Piteşti | Anunţ important de la DSV Argeş | Principiul egalităţii de şanse, promovat la pentinciarul Mioveni | Cei mai buni elevi sportivi din Argeş se întrec pe 6 şi pe 7 decembrie la Piteşti şi Mioveni | LA MIOVENI S-AU APRINS LUMINILE DE SĂRBĂTORI! | Piteștiul, la înălțime! | Eroul argeșean va trece pe sub Arcul de Triumf |

cxbrz hcRNA1ZE29Td | xptjyr | unshv | perfumes / cosmetics - SHEET MUSIC |

cosmetic perfumes and accessories: cosmetic perfumes and accessories - sort by product name cosmetic perfumes and accessories - sort by product name perfume cosmetics and accessories - sorting by price perfume cosmetics and accessories - sorting by price

Sheet Music 65s9os4s81 Sheet Music 8h519821610x26749 Sheet Music 7571023d3103m7p103106 Sheet Music n72108t35122 Sheet Music 91318822cau945


fiocg F2Kf51131410 | dgdrat | jojs




aePiot



Ultimele Titluri adaugate:

Comerţul cu amănuntul a crescut

Se fac înscrieri pentru învăţământul militar

Cadouri de la CAS pentru pacienţii din Spitalul de Pediatrie Piteşti

Expertiză la Medicină Legală

Cămin cultural de milioane la Popeşti

Simona Brătulescu: 'Niciunde în Rezoluția de la Alba Iulia nu se vorbește despre regiuni autonome'

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Cum a fost marcată la Mioveni

Subvenţii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează în muncă șomeri

PROIECTUL „INTRA IN JOC, CASTIGA-TI SANATATEA!” A AJUNS LA FAZA FINALELOR

Târgul de Crăciun din Mioveni îşi deschide porţile pe 6 decembrie

Mioveni: Mâine sună din nou sirenele

Mii de argeşeni, fără energie electrică!

Noua catedrală arhiepiscopală de la Curtea de Argeş va fi sfinţită vineri

Moş Nicolae preia... Grădina de Vară din Piteşti

Anunţ important de la DSV Argeş

Principiul egalităţii de şanse, promovat la pentinciarul Mioveni

Cei mai buni elevi sportivi din Argeş se întrec pe 6 şi pe 7 decembrie la Piteşti şi Mioveni

LA MIOVENI S-AU APRINS LUMINILE DE SĂRBĂTORI!

Piteștiul, la înălțime!

Eroul argeșean va trece pe sub Arcul de Triumf





Ultimele descrieri adaugate:

În primele 10 luni ale anului, afacerile din comerţul cu amănuntul a crescut faţă de primele 10 luni din 2017 cu 5.4%, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul Național de Statistică. ”Motorul” acestei creșteri pare...(Citește tot articolul)

Până la 1 martie au loc recrutări pentru învățământul universitar, postliceal și liceal militar.Mai multe informații și consiliere puteți găsi la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare județene și de...(Citește tot articolul)

Zeci de cutii frumos colorate şi pline cu de toate au luat locul dosarelor şi hârtiilor în birouri, zilele acestea, la Casa de Asigurări de Sănătate Argeş. Haine, dulciuri, cele necesare pentru copii, case, familii, cămine… ...(Citește tot articolul)

Consiliul Judeţean Argeş are în curs de desfăşurare procedura de expertizare tehnică a clădirii în care funcţionează Serviciul de Medicină Legală (în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti). Expertiza va a...(Citește tot articolul)

În multe comune argeşene încă nu sunt cămine culturale sau cele care există se prezintă într-o stare deplorabilă. Aşa că unii primari au luat 'taurul de coarne' şi au cerut bani de la Guvern pentru a face locaşuri de cult...(Citește tot articolul)

UDMR a depus în Parlament un document prin care cere, prin lege, statut de autonomie specială pentru județele care aparțin unor regiuni istorice sau care au o proporție semnificativă de maghiari. UDMR dorește reprezentare proporțional ...(Citește tot articolul)

Marți 4 decembrie, în sala de şedinţe a Primăriei oraşului Mioveni a fost marcată Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (International Day of People with Disability). Evenimentul a urmărit să promoveze o imagine pozitiv...(Citește tot articolul)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Printre măsurile destinate creșterii șanselor de o...(Citește tot articolul)

Proiectul sportiv iniţiat de Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, cu sprijinul Decathlon România (Piteşti), în calitate de sponsor oficial, al Primăriei Mioven...(Citește tot articolul)

Deschiderea celei de-a treia ediții a Târgului de Crăciun din Mioveni va avea loc joi, 6 decembrie, iar în zilele de 7, 8 și 9 decembrie vor fi organizate, zilnic, spectacole cu artiști de marcă, programe artistice și multe surprize...(Citește tot articolul)

Un nou exercițiu de alarmare publică se va desfășura miercuri, 5 decembrie a.c., când sirenele vor suna între orele 10 și 11. Reamintim că acest exercițiu are loc în prima zi de miercuri a fiecărei luni și vizează verific...(Citește tot articolul)

Distribuţie Oltenia anunţă că miercuri, 12 decembrie, va întrerupe furnizarea energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel:- între orele 8:30-12:30, în comuna Cepari, satul Şendruleşti;- într...(Citește tot articolul)

Vineri, 7 decembrie, de ziua Sfintei Muceniţe Filoteia, va avea loc sfințirea noii Catedrale Arhiepiscopale din Curtea de Argeș. La eveniment vor participa arhiepiscopul Calinic şi un sobor de preoți și diaconi. În pronaosul noii catedr...(Citește tot articolul)

CJ Argeş anunţă că mâine, de la ora 16.30, se deschide la Grădina de Vară din Piteşti “Grădina lui Moș Nicolae”. Spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci, dar ni...(Citește tot articolul)

Pentru evitarea posibilelor toxiinfecţii alimentare şi infestări cu Trichinella spp., Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş recomandă cumpărarea de carne de porc, produse sau preparate obţinute din aceasta num...(Citește tot articolul)

În conformitate cu Strategia naţională de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, 2015-2019, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 389/2015, Penitenciarul Mioveni a organizat în data de 3 decembrie 2018 o &icir...(Citește tot articolul)

Prefectul Argeşului Emilian Dragnea a anunţat azi că încheie în curând competiţia sportivă adresată şcolarilor 'Intră în joc şi câştigă-ţi sănătatea!'. 293 de echipe formate din aproximativ 3.000 de elevi ...(Citește tot articolul)

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, oraşul Mioveni a îmbrăcat straiele de sărbătoare, iar centrul a devenit o adevărată feerie după ce s-a aprins iluminatul festiv de sărbători. Luminile au fost aprinse de primarul Ion Georgescu, care ...(Citește tot articolul)

Astăzi, de Ziua Națională, la Pitești s-au aprins luminile de sărbători și Bradul de Crăciun. Mii de oameni au fost în Piața Primăriei și au rămas cu gura căscată! Municipalitatea s-a pregătit așa cum se cuvine și a investit &i...(Citește tot articolul)

Mândria ISU Argeș, plutonierul major Mugurel Costache, un român adevărat, va participa la parada de mâine din București, la Arcul de Triumf.Acum doi ani, prin gestul său, acela de a salva un câine de la moarte, făcâ...(Citește tot articolul)



Sheet Music











NOW





Today:

@Mecayaa Mecayaa

Ever take pics of yourself and realize damn I’m gettin older .. today’s mood

@aglegaspi alex.

I'm publicly committing to the 100DaysOfCode Challenge starting today! Learn More and Join me!

@erikaaarmstrong erika

i tried to smoke with u today </3

@Abraham26782492 Abraham

That wasn’t even my fault 😂 especially what happened today during passing period 🤪

@LaPetiteBre bre

Bill looking like “pleeeease don’t reach for me cause Hill really not with the shits today.” 😭

@mrslueking Mrs. Lueking's Class

We played a fun game to practice writing time to the hour on both an analog and a digital clock! We are so excited at our newfound knowledge and shouted with joy on the hour every hour today! 🤣

@RE_starshadow Rachel Hughes

My little sister watched me play the demo of today, having no prior knowledge of the game. The INSTANT I walk in the room she begs me to go save the fish. She's deviant alright 😊

@KBuziness competitiveguide.in

Nation pays homage to Bharat Ratna Dr on his 63rd today.

@ClarkAmie Amie Clark

Got a pretty good start on my Beatles lyric adult coloring book, which arrived today! "Speaking Words of Wisdom, Let It Be!" Gonna take a while.

@promechan 🃏🌱Prome-chan

Coffee Family Group Chat AU, they love emojis. Ren : hello mama & kids, special 🍛 for today's dinner 😘 Futaba : \*w* / 🤤 Hinata : 🕺🕺 Hazuki : 🎉🍽️ 🙆 Ren : 💞💞 Futaba : stop dear, so uncool 🔪 Ren : 💋 Hinata : -_- Hazuki : -_- (2) Sojiro : type like human,please?





Persoanele fizice pot cumpăra titluri de stat CENTENAR cu dobândă de 4,5% și scadență la 2 ani Ministerul Finanțelor Publice lansează o emisiune aniversară de titluri de stat către populație, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, a treia în cadrul programului ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro ȘEDINȚĂ DE CONSILIU ȘCOLAR ÎN MIOVENI Miercuri, 28 noiembrie, de la ora 9.30, în sala de şedinţe a Primăriei Miovei a avut loc şedinţa de Consiliu Şcolar. Au participat conducerea administraţiei locale, şefii Biroului de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro 18 organizații din țară s-au întrunit la Școala Regională de Comunicare a PMP, care a avut loc în Argeș Weekend-ul trecut, în Argeș, s-a desfășurat Școala Regională de Comunicare a PMP. Evenimentul organizat de vicepreședintele Cătălin Bulf la Arefu a reunit peste 50 de participanți din ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro Oamenii de afaceri din Argeș, față în față cu șeful finanțelor Marți, 27 noiembrie, începând cu ora 11.00, conducerea și reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, în colaborare cu consiliul director și membrii ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro



Sursa: ARGESUL VORBESTE | Sursa RSS: FEED



Sheet Music ca515834q43y75

Sheet Music d103978q2136x8

Sheet Music 8168921264

Sheet Music m1447321r844349

Sheet Music 8222967p1

cosmetic perfumes and accessories: cosmetic perfumes and accessories - sort by product name cosmetic perfumes and accessories - sort by product name perfume cosmetics and accessories - sorting by price perfume cosmetics and accessories - sorting by price



Random news from the archive



Sheet Music 265i9510u10

Sheet Music 4334610102105810bb

Sheet Music 4tj249u9yz93

Sheet Music 25y61r9mi27uy3

Sheet Music 6254378239t61614

Thu 06 Dec 2018 05:00:23









Trends:

@TrendPrimo #Trending Now

Four Weddings stars to reunite

@satyavachan24 सत्य वचन

Is it me or everyone else see a trend where mostly northern states are covered more than other states in India? Is it because media house and government headquarters are in Delhi?

@Kshitiz86380470 Kshitij Singh Rathor

About Blockchain Live 2018 and What’s Next? via "

@monberrie essie⭐MX JINGLE BALL!!!LY:DeerWon

like it deadass has become some type of trend to hate Asian artist who are not westernized just because they are Asian wtf???

@PRAL2018 Prime Research & Advisory Ltd

Today's Market Update

@TollywoodTrends Tollywood Trends

Lord Shiva Trance - Shambho Shankara - Devotional Songs

@TollywoodTrends Tollywood Trends

Remembering Legendary Actress Garu on Her

@TollywoodTrends Tollywood Trends

Vega Entertainment Wishes a Very Happy Birthday to Cricketer

@TollywoodTrends Tollywood Trends

Vega Entertainment Wishes a Very Happy Birthday to Actress

@TrendSetsKARAN திவாகர் (கரணியன்)

கண்ணை விட்டு கண்ணிமைகள் விடை கேட்டால்...... Vintage Yuvan 😍😍





Anti-Perspirant 24H confort AA COTTON - AA7641 Anti-Perspirant protecţie 24H AA MEN ACTION - AA5218 Deo spray Lady 10 Milions - deo2206 Parfum de dama Belara EDT 25 ml - LVP206 Parfum de dama Empress EDT 25 ml - LVP202 Parfum de dama Insite EDT 25 ml - LVP203 Parfum de dama Tender Love EDT 25 ml - LVP200 Parfum de dama Veronika EDT 25 ml - LVP205 Parfum de damă DEMRE Catherine Arley EDT 50ml - CA1152D Parfum de damă ELIS Catherine Arley EDT 50ml - CA1152E Parfum de damă HAZAL Catherine Arley EDT 50ml - CA1152H Parfum de damă ILLUSION Catherine Arley EDT 50ml - CA1152I Parfum de damă SAHARA Catherine Arley EDT 50ml - CA1152S Parfum original de dama Aristea CRYSTAL EDP 60ml - vic767103 Parfum original de dama Aristea NOIR EDP 65ml - vic767106 Parfum original de dama Aristea SPACE EDP 60ml - vic767104 Parfum original de dama Lucky La Cassa EDP 30ml - 2165 Parfum original de dama Parfen Lady 10 Milions EDP 75ml - PR530 Parfum original de damă Lucky BAMBINA EDP 30ml - 2313 Parfum original de damă Lucky COOL GIRLS EDP 30ml - 2324 Parfum original de damă Lucky DARK OPIATH EDP 30ml - 2299 Parfum original de damă Lucky MODERN MISS EDP 30ml - 2320 Parfum original de damă Lucky Mon Parfume EDP 30ml - 2328 Parfum original de damă MTV Electric Beat EDT 75ml - PT09701 Parfum original de damă MTV Neon Metal EDT 75ml - PT09700 Parfum original de damă MTV Rock EDT 75ml - PT09703 Parfum original de damă MTV WOMAN EDT 75ml - PT09702 Parfum original de damă Parfen Vita e Bella EDP 75ml - PR572 Parfum pentru barbati All Your Sport EDT 25 ml - LVP100 Parfum pentru barbati Aristea AQUA EDP 50ml - vic767101 Parfum pentru barbati Aristea INVINCIBLE EDP 50ml - vic767102 Parfum pentru barbati cu ulei de trandafir Gold 30ml - BF5004 Parfum pentru barbati cu ulei de trandafir Silver 30ml - BF5005 Parfum pentru barbati Lucky Ross Bottled EDP 30ml - 1160 Parfum pentru barbati Parfen Dark Code Armeny EDP 100ml - PR626 Parfum pentru bărbați Lucky Aventadore EDP 30ml - 1158 Parfum pentru bărbați Lucky Blue the chance EDP 30ml - 1154 Parfum pentru bărbați Lucky Dark Code Armeny EDP 30ml - 1100N Parfum pentru bărbați Lucky Herrmes EDP 30ml - 1127 Parfum pentru bărbați MTV Jamming Vibe EDT 75ml - PT09698 Parfum pentru bărbați MTV Sound Check EDT 75ml - PT09699 Parfum pentru bărbați Parfen Invincible Champ EDP 100ml - PR646 Parfum unisex Lucky Dark Chocolate EDP 30ml - U018 Parfum unisex Lucky TABAK VANILA EDP 30ml - U012 Set cadou bărbați Blue the chance - set1154 Set cadou bărbați Wersicle Veros - set1140 Set gel de duş şi cremă de corp Afine şi Iaurt Leganza - LZ372 Set gel de duş şi cremă de corp Pepene şi Iaurt Leganza - LZ371 Set gel de duş şi unt de corp Zmeură şi Iaurt Leganza - LZ370 Set Orchid cu sapun, crema de maini si crema de fata - BF5015



Sursa: PARFUMURI | Vezi si ultimele ... produse noi adaugate




On aePiot you also find discounts sites every day. Days of ...

Black Friday



Bani mulţi pentru Sala Polivalentă din Piteşti Primarul Cornel Ionică a anunţat recent că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a dat avizul pentru includerea la finanţare din bugetul de stat a construcţiei unei ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro Dezamăgire pentru cei mici: paradă militară fără echipamente de luptă Ca de obicei, pe 1 Decembrie vor avea loc în Piteşti depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor, o paradă militară pe zona centrală şi aprinderea iluminatului public de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro POT CE POȚI ȘI TU, ANGAJEAZĂ-MĂ! Ziua de 3 decembrie este ziua internațională a persoanelor cu dizabilități Sub egida POT CE POȚI ȘI TU, ANGAJEAZĂ-MĂ!, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă marchează ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro ZIUA NAȚIONALĂ, SĂRBĂTORITĂ ÎN MIOVENI 1 Decembrie - Ziua Naţională a României are o însemnătate specială în societatea noastră, anul acesta fiind aniversați 100 de ani de la unirea provinciilor românești, ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro



Sursa: ARGESUL VORBESTE | Sursa RSS: FEED





Persoanele fizice pot cumpăra titluri de stat CENTENAR cu dobândă de 4,5% și scadență la 2 ani Ministerul Finanțelor Publice lansează o emisiune aniversară de titluri de stat către populație, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, a treia în cadrul programului ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro ȘEDINȚĂ DE CONSILIU ȘCOLAR ÎN MIOVENI Miercuri, 28 noiembrie, de la ora 9.30, în sala de şedinţe a Primăriei Miovei a avut loc şedinţa de Consiliu Şcolar. Au participat conducerea administraţiei locale, şefii Biroului de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro 18 organizații din țară s-au întrunit la Școala Regională de Comunicare a PMP, care a avut loc în Argeș Weekend-ul trecut, în Argeș, s-a desfășurat Școala Regională de Comunicare a PMP. Evenimentul organizat de vicepreședintele Cătălin Bulf la Arefu a reunit peste 50 de participanți din ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro Oamenii de afaceri din Argeș, față în față cu șeful finanțelor Marți, 27 noiembrie, începând cu ora 11.00, conducerea și reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, în colaborare cu consiliul director și membrii ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro



Sursa: ARGESUL VORBESTE | Sursa RSS: FEED



Subdomain 2 letters aePiot.ro | Subdomain 3 letters aePiot.ro | Subdomain 4 letters aePiot.ro | Subdomain 5 letters aePiot.ro | Subdomain 6 letters aePiot.ro

Subdomain 2 numbers aePiot.ro | Subdomain 3 numbers aePiot.ro | Subdomain 4 numbers aePiot.ro | Subdomain 5 numbers aePiot.ro | Subdomain 6 numbers aePiot.ro

Subdomain 2 letters allGraph.ro | Subdomain 3 letters allGraph.ro | Subdomain 4 letters allGraph.ro | Subdomain 5 letters allGraph.ro | Subdomain 6 letters allGraph.ro

Subdomain 2 numbers allGraph.ro | Subdomain 3 numbers allGraph.ro | Subdomain 4 numbers allGraph.ro | Subdomain 5 numbers allGraph.ro | Subdomain 6 numbers allGraph.ro

Subdomain 2 letters aePiot.com | Subdomain 3 letters aePiot.com | Subdomain 4 letters aePiot.com | Subdomain 5 letters aePiot.com | Subdomain 6 letters aePiot.com

Subdomain 2 numbers aePiot.com | Subdomain 3 numbers aePiot.com | Subdomain 4 numbers aePiot.com | Subdomain 5 numbers aePiot.com | Subdomain 6 numbers aePiot.com


Thu, 06 Dec 2018 05:00:23am UTC



Sheet Music 7h754369v669710

Sheet Music 134628xhd563246d4

Sheet Music 5l91810x78637

Sheet Music k7u61253d10

Sheet Music 24912c774m334596

Thu 06 Dec 2018 05:00:23

Sheet Music 5232r836c8

Sheet Music 2q913737210529e710

Sheet Music 8338945u664810

Sheet Music o8992471110471d

Sheet Music 25104a78f4745



cosmetic perfumes and accessories: cosmetic perfumes and accessories - sort by product name cosmetic perfumes and accessories - sort by product name perfume cosmetics and accessories - sorting by price perfume cosmetics and accessories - sorting by price



Random news from the archive





Publitrans: program special pentru minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 decembrie S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. informează publicul călător că în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie 2018, circulaţia autobuzelor în municipiul Piteşti se va desfăşura după un ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro Cât plăteşte Steaua pentru a juca pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti Din cauza unor lucrări pentru reabilitarea gazonului Arenei Naţionale din Bucureşti, echipa de fotbal FCSB (Steaua) a ales să îşi dispute unele jocuri considerate a fi pe teren propriu la ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro Robert Tudorache a prezidat cea de a 29-a ediție a Conferinței Ministeriale a Cartei Energiei România a găzduit cea de-a 29-a ediție a conferinței ministeriale a Cartei Energiei, în calitate de Președinte al acestui forum internațional. Țara noastră este primul stat al ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro Avertisment de la DSV: se lasă cu amenzi! Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Protecţia Alimentelor Argeş atrage atenţia că, în conformitate cu legea, proprietarii sau deţinătorii de câini, persoane fizice sau ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro



Sursa: ARGESUL VORBESTE | Sursa RSS: FEED





Comerţul cu amănuntul a crescut

În primele 10 luni ale anului, afacerile din comerţul cu amănuntul a crescut faţă de primele 10 luni din 2017 cu 5.4%, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul Național de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Se fac înscrieri pentru învăţământul militar

Până la 1 martie au loc recrutări pentru învățământul universitar, postliceal și liceal militar.Mai multe informații și consiliere puteți găsi la birourile ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Cadouri de la CAS pentru pacienţii din Spitalul de Pediatrie Piteşti

Zeci de cutii frumos colorate şi pline cu de toate au luat locul dosarelor şi hârtiilor în birouri, zilele acestea, la Casa de Asigurări de Sănătate Argeş. Haine, dulciuri, cele ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Expertiză la Medicină Legală

Consiliul Judeţean Argeş are în curs de desfăşurare procedura de expertizare tehnică a clădirii în care funcţionează Serviciul de Medicină Legală (în incinta Spitalului ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Cămin cultural de milioane la Popeşti

În multe comune argeşene încă nu sunt cămine culturale sau cele care există se prezintă într-o stare deplorabilă. Aşa că unii primari au luat 'taurul de coarne' şi au cerut ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Simona Brătulescu: 'Niciunde în Rezoluția de la Alba Iulia nu se vorbește despre regiuni autonome'

UDMR a depus în Parlament un document prin care cere, prin lege, statut de autonomie specială pentru județele care aparțin unor regiuni istorice sau care au o proporție semnificativă de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Cum a fost marcată la Mioveni

Marți 4 decembrie, în sala de şedinţe a Primăriei oraşului Mioveni a fost marcată Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (International Day of People with ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Subvenţii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează în muncă șomeri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă. ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

PROIECTUL „INTRA IN JOC, CASTIGA-TI SANATATEA!” A AJUNS LA FAZA FINALELOR

Proiectul sportiv iniţiat de Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, cu sprijinul Decathlon România (Piteşti), ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Târgul de Crăciun din Mioveni îşi deschide porţile pe 6 decembrie

Deschiderea celei de-a treia ediții a Târgului de Crăciun din Mioveni va avea loc joi, 6 decembrie, iar în zilele de 7, 8 și 9 decembrie vor fi organizate, zilnic, spectacole cu ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Mioveni: Mâine sună din nou sirenele

Un nou exercițiu de alarmare publică se va desfășura miercuri, 5 decembrie a.c., când sirenele vor suna între orele 10 și 11. Reamintim că acest exercițiu are loc în prima zi ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Mii de argeşeni, fără energie electrică!

Distribuţie Oltenia anunţă că miercuri, 12 decembrie, va întrerupe furnizarea energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel:- între orele 8:30-12:30, ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Noua catedrală arhiepiscopală de la Curtea de Argeş va fi sfinţită vineri

Vineri, 7 decembrie, de ziua Sfintei Muceniţe Filoteia, va avea loc sfințirea noii Catedrale Arhiepiscopale din Curtea de Argeș. La eveniment vor participa arhiepiscopul Calinic şi un sobor de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Moş Nicolae preia... Grădina de Vară din Piteşti

CJ Argeş anunţă că mâine, de la ora 16.30, se deschide la Grădina de Vară din Piteşti “Grădina lui Moș Nicolae”. Spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Anunţ important de la DSV Argeş

Pentru evitarea posibilelor toxiinfecţii alimentare şi infestări cu Trichinella spp., Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş recomandă cumpărarea de carne de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Principiul egalităţii de şanse, promovat la pentinciarul Mioveni

În conformitate cu Strategia naţională de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, 2015-2019, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 389/2015, Penitenciarul Mioveni a ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

Cei mai buni elevi sportivi din Argeş se întrec pe 6 şi pe 7 decembrie la Piteşti şi Mioveni

Prefectul Argeşului Emilian Dragnea a anunţat azi că încheie în curând competiţia sportivă adresată şcolarilor 'Intră în joc şi câştigă-ţi sănătatea!'. 293 ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro

LA MIOVENI S-AU APRINS LUMINILE DE SĂRBĂTORI!

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, oraşul Mioveni a îmbrăcat straiele de sărbătoare, iar centrul a devenit o adevărată feerie după ce s-a aprins iluminatul festiv de ... ... Vezi si alte stiri din arhiva: argesulvorbeste.ro


News:

@masahirosato927 ᴍᴀsᴀʜɪʀᴏ sᴀᴛᴏ

Wanna One「SHOW CHAMPION」で1位を獲得“ファンのおかげで温かい冬を過ごしている” - 韓国芸能ニュースはKstyle より

@TrendPrimo #Trending Now

After 26 straight successes, SpaceX fails to land Falcon 9 it wanted back

@mnx_995 منال الحربي

لاوظائف وبيخفونها بعد

@EyeKnowMoore Mark Condra

Why would one want to???

@laurbuck_ Laur

Have you ever thought about being a news girl? So pretty and smart

@TrendPrimo #Trending Now

Four Weddings stars to reunite

@Chaztinez Carlos Martinez

Coach, my daughter who plays on the PHHS Marching Band saw the story on the news last night, and excitingly said she knew your Honorary Player (sorry i didn't catch her name). To see the excitement she had for her made what you all did Fantastic. Spartans always ~ A'oo !!!

@teshamarie3 Tesha

Seriously...xmas. I thought journalist were experts with words and BBC journalists, on English language.

@Kuu71757202 Kuu

NEWS DOME TOUR EPCOTIA ‐ENCORE- お譲り先を探しております。 【日時】1/6 東京ドーム 【枚数】4連 年齢 / 希望額をDMよりご連絡ください。

@BrownTownClownT Aaron Brown

Yes The president failing to revitalise the coal industry after promising to do so and lying about it is news That is newsworthy





NOW













Stiri internationale:

@rohit121171 ROHIT MALHOTRA

Till the time political leaders do not 1. Focus on building robust public transport system 2. Stop appeasement politics to decongest cities 3. Take tough decisions to cut pollution we are all doomed. Kolkata, Mumbai, Delhi, Bangalore all have identical issues.

@DoubleG1227 Make The Mets Great Again

Don Lemon is such a tool even my friends who don’t endulge in politics are hoping on board. The bias is just so blatant. He’s to liberals what Sean Hannity is to conservatives.

@NeilfromNYC Neil R

He is misinformed about politics.

@outwidit Kedar Kulkarni

Care To Chat? 😏🤔😏

@TheRedRobyn Princess Slayer

Best and Brightest is a myth these days in politics. Fuck. Bill, I'm sending a carrier pigeon to shit on your desk.

@idkkdianaa diana✨🌻

since i wasn’t being shady w this tweet and people have taken it to the next level, i will be shady now. not all trump supporters support him for his PERSONALITY, some of us (aka me) support him for his POLITICS. ik the words both start w “p” but damn

@cristinagargoyL gg

Profound and true. Poppy Bush was the first president I had conscious knowledge of when I became of voting age; I didn't like his politics but at least he was decentish. Compared to now, of course. All my age-peers in the GOP, what are you all DOING?

@JillionRRising Jillion R. Rising

What is clear is America has been run by a political click and the left or right politics is a hoax...they all seek the same outcome which is central gov control. We now have a POTUS that was not one of the boys and what we saw is Trump being shunned just as "we the people are"

@ZaibatsuNews #Politics 🌊

As Maria Butina nears plea deal, Donald Trump tries to get rid of her

@prem_kumar114 Prem Kumar

This is cheap Politics. We don't want this. We only want development. Please focus on real issues. Thank you.








Our success stories | Blog | News | Videos







These domains are for sale. ( aePiot.ro , aePiot.com , allGraph.ro ) Contact


Press CTRL + D to bookmark this page.

© 2009-2018 aePiot aePiot

No comments:

Post a Comment

Browse Artist A-Z: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Browse Composer A-Z: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Browse Publisher A-Z: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #